DJ Christian Green

Christian Green aka Cristian Popescu, s-a nascut acum 29 ani in Nehoiu. Primul contact cu muzica electronica l-a avut la 12 ani prin intermediul unui casetofon cu orga de lumini. Dj-ul considera ca este loc intotdeauna pentru muzica buna, pentru starea pe care acesta o induce. Dorinta de a fi mereu alaturi de cei care iubesc act-urile dance, a dus la o transformare: consumatorul de muzica electronica a devenit DJ. Cluburi, radio, set-uri energice, tehnologie, totul a contribuit la ceea ce inseamna exprimare artistica. Inainte de toate acestea sta, insa, publicul, pentru care a aratat respect!

In materie de DJ-ing, este adeptul update-ului in materie de software si device-uri de studio. “Tehnologia intotdeauna ne face viata mai frumoasa. Chiar daca ne-o simplifica sau ne-o complica, ea face ca totul sa fie mai bun. De la un DJ set la sound-ul total, de la suport digital la membrane cauciucate, totul evolueaza, si eu, ca DJ, tin pasul cu evolutia. Avem deja o mentalitate care ne impune schimbarea si ne fereste de plictiseala”, declara tanarul.

2008 a fost cel mai important an din viata DJ-ului, a marcat debutul oficial pe scena dance, iesirea din conul de umbra. 2008 a insemnat si posibilitatea de a performa in fata unui public masiv (Launch Party Vibe FM @ Arenele Romane, warm-up Fedde Le Grand @ Arenele Romane, Liberty Parade 2008). Interactiunea directa a adus un lucru nou – curajul exprimarii cu ajutorul muzicii electronice e un limbaj care tinde sa devina universal, iar Christian Green este parte a acestui fenomen.

Lumea iubeste muzica electronica, dar, o adora daca este putin mai speciala pentru ca muzica electronica nu va disparea niciodata. Din acest motiv, Green nu face diferenta intre ascultatorul de radio si cel care merge in club. Exista oamenii dedicati care nu permit acest lucru, exista producatori creativi care vor tine aceasta zona vie si un optimism general care pare sa-l fi contaminat si pe Christian Green.

O energie uriasa, un mix dinamic si un public care vibreaza la fiecare DJ set, acestea sunt lucrurile care caracterizeaza personajul din spatele alias-ului Christian Green. Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda pe Dj Christian Green pentru pentru concerte,  show-uri, cluburi, petreceri private, banchete, festivaluri, baluri boboci, spectacole si evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply