Calin Geambasu Band

Calin Geambasu s-a nascut la data de 30 octombrie 1976 in Bucuresti, este un solist vocal, compozitor, orchestrator, instrumentist fiind initiat in muzica de tatal sau Petre Geambasu.

Dupa absolvirea liceului de muzica “Dinu Lipatti” si a Academiei de Muzica din Bucuresti in anul 1999, Calin si-a facut debutul muzical la emisiunea “Scoala Vedetelor”. Acest lucru a marcat si inceputul carierei sale de compozitor.

In anul 1995 participa la Festivalul de Muzica Usoara de la Mamaia unde obtine locul III la sectiunea interpretare, dupa care anul urmator, 1996, tot la acelasi festival castiga locul I, sectiunea interpretare in duet cu Malina Olinescu, unde a cantat o creatie proprie.  Impreuna cu colegii de la “Scoala Vedetelor” a sustinut in anul 1997, un recital in cadrul Festivalului Cerbul de Aur. In anul 2000 a fost iarasi prezent la Festivalul Mamaia, obtinand locul I la sectiunea creatie.

In perioada 2002-2003 a facut parte din grupul “No Comment” alaturi de Florin Neagu si Xenti Runceanu. In anul 1999, impreuna cu trupa sa obtine premiul specialistilor TVR la Festivalul National Mamaia. In acelasi an trupa primeste premiul pentru originalitate din partea Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

Din anul 2001, se lanseaza intr-o serie de proiecte pentru Germania si colaboreaza cu formatia tatalui sau, Star 2000. In anul 2002 obtine locul III, la sectiunea creatie, la Mamaia, impreuna cu trupa sa unde interpreteaza piesa “Cest la vie”. Cu aceeasi trupa participa la finala Eurovision 2002.  Din anul 2000 se implica in organizarea evenimentelor de tip Premium Private Party si concepe un spectacol original cu formatia sa, Calin Geambasu Band.

Show-ul  formatiei Calin Geambasu Band este un spectacol interactiv de muzica si lumini, cu un format unic in Romania.

Formatia Calin Geambasu Band  este compusa din DJ Nato, Andreea Runceanu– muzica clasica, Xenti Runceanu – keyboard/voce, Vlad Cretu – chitara/voce, Basil – keyboards, Siminor – bass, Speedy Gonzales – tobe, Saxi – saxofon/percutie, Luis – trompeta/percutie, Laura Mocan – voce, Roxxy – voce, Adriana Vlad – voce. Instrumentistilor li se alatura 8 dansatori condusi de coregraful Edi Stancu. Toti artistii sunt sustinuti de echipa tehnica de 6 persoane.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro va recomanda Calin Geambasu Band pentru petreceri, evenimente, spectacole, nunti, botezuri, aniversari, dineuri, cocktail-uri sau mese festive.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply