Ovidiu Komornyik

Ovidiu Komornyik s-a nascut la 29 ianuarie 1969, in municipiul Dej, judetul Cluj. Talentul si pasiunea pentru muzica l-au remarcat inca din primii ani de scoala, ca solist al corului de copii, iar ulterior ca solist al scolii. Acompaniat la pian de catre profesoara sa de muzica, a castigat numeroase premii, la concursurile scolare si serbarile de gen.

Dragostea pentru muzica a crescut odata cu el, iar la 14 ani, reuseste sa isi cumpere prima chitara cu banii castigati chiar din munca sa (pentru ca nu avea posibilitati materiale, a fost “fericit sa bata covoarele vecinilor, pentru cativa lei”, pe care ii strangea sarguincios, asa cum marturiseste, zambind, acum).

Intr-o perioada in care folkul detinea topul preferintelor, paseste astfel pe primele acorduri ale acestui instrument si debuteaza in Cenaclul “Flacara”.

Primul album semnat Ovidiu Komornyik este lansat in 1998, fiind intitulat “Te iubesc tot mai mult” – continand piese compuse de Dan Teodorescu, Dumitru Lupu, Dragos Docan. Debutul in calitate de compozitor si textier are loc in 1999. Tot atunci incepe colaborarea sa, in aceeasi calitate, cu mari artisti ai Romaniei – Mirabela Dauer, Elena Cirstea, Sanda Ladosi, Gabriel Dorobantu, Marina Florea, Anca Turcasiu, etc.

In decembrie 2000 lanseaza piesa “Te-am Tradat” impreuna cu videoclipul care obtine un succes deosebit din partea publicului. Albumul “Te-am Tradat” contine 14 piese, printre care 8 sunt interpretate de Mirabela Dauer. In activitatea sa muzicala au urmat albumele “Esti mireasa vietii mele”, “Nu plange iubito” (2003), “Cand vin acasa” (2005).

Ovidiu Komornyik a devenit faimos datorita numeroaselor albume pe care le-a lansat dar mai ales datorita melodiilor ce au ajuns in foarte scurt timp hituri, melodii precum “Tot mai mult”, “Spune-mi unde sa te gasesc” sau “Iarta-ma”. De asemenea piesele sale au fost in marea majoritate interpretate de solisti renumiti precum Angela Similea, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu, Sanda Ladosi, Anca Turcasiu si care au ajuns foarte repede la inima publicului din tara si nu numai.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci recomanda prin artistipentrununta.ro Ovidiu Komornyik pentru nunta, botezul, aniversarea, petrecerea de companiea, aniversarea de oras sau orice alt timp de eveniment pentru care intentionati sa le organizati.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply