Marcel Pavel

Marcel Pavel s-a nascut in 1959, in localitatea Independenta, jud. Galati. Artistul face parte dintr-o familie de muzicieni, tatal fiind violonist – un foarte bun instrumentist – o parte din educatia muzicala primind-o de la dansul.

In prezent este compozitor si poliinstrumentist, cunoscand chitara bas, contrabasul, violoncelul, pianul si percutia. Incepand din anul 1981, Marcel Pavel a sustinut nenumarate turnee in strainatate. In urma experientei capatate de-a lungul acestor ani, in vara lui 2000 a devenit un artist cunoscut la nivel national lansandu-se cu melodia “Frumoasa Mea” compusa de Ovidiu Komornik. Despre “Frumoasa Mea” artistul spune ca spera sa ramana mult timp in inima romanilor.

Marcel Pavel considera ca are succes fiindca melodiile lui sunt pentru toate gusturile si nu ii place sa imite pe nimeni. Artistul s-a lasat cu greutate convins sa interpreteze un cantec romanesc. Ovidiu Komarnic, autorul piesei “Frumoasa mea” a insistat mult timp fara succes, pana ce Marcel a acceptat sa o interpreteze.

Albumul “Frumoasa Mea” a fost vandut in 250.000 de exemplare – Discul de Platina. A colaborat cu numeroase personalitati din show-biz-ul romanesc si international – Monica Anghel, Sanda Ladosi, Luminita Anghel, Nico, Andra, Bodo, Laurentiu Cazan, Elena Cirstea, Costi Ionita, Lavinia – ex Spicy, soprana Mihaela Stanciu, soprana Irina Iordachescu, soprana Crina Zancu, Toto Cutogno, Boney M (in concert la Chisinau, in 2006), Smokie (in concert, la Craiova, 40000 de spectatori, 3 iunie 2007) precum si cu Orchestra Filarmonicii George Enescu condusa de Iosif Prunner si Big Bandul Radio condus de Ionel Tudor.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci recomanda Marcel Pavel prin artistipentrununta.ro pentru evenimentul dumneavoastra fie ca este vorba de nunta, botez, aniversare, cina festiva, petrecere privata sau de companie, aniversare de oras etc.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply