Lavinia Parva

Lavinia Parva este o cantareata de muzica dance, nascuta pe 21 noiembrie 1984, la Timisoara. Lavinia Parva visa se devina invatatoare sau profesoara de muzica.

Drumurile vietii au dus-o spre alte domenii: modellingul, apoi muzica. Lavinia Parva a cochetat o vreme cu moda, prezentand creatiile celor mai mari case de moda din Romania. In 2000 si in 2001, Lavinia a castigat doua concursuri de Miss – Miss Timisoara, respectiv Miss Litoral. Dupa absolvirea Liceului “Anghel Saligny” in 2002, Lavinia Parva intra la Facultatea Romano-Americana la sectia Management si Marketing.

Adevarata lansare pentru Lavinia Parva a venit in 2003, odata cu infiintarea trupei Spicy. Alaturi de Doinita Veleanu, Lavinia a lansat celebrul hit “Mi-e frica (sa dorm singurica)”. Au urmat alte cateva piese de succes – “Aroma dragostei”, “Chipul tau”, dupa care, in 2005, Spicy se destrama. Dupa doua albume – “Bikiny Party” si “Aroma Dragostei”, Lavinia Parva decide sa urmeze o cariera solo.

In 2005, cantareata a inceput o cariera solo, scotand pe piata discul “Doar eu”. Materialul cuprinde hit-urile “Doar eu sunt perechea ta” feat Korekt , “Suflet langa suflet” feat Marcel Pavel si “As zbura”. Lavinia Parva a plecat in Spania sa lucreze cu producatorii cd-ului Cafe del Mar.

In 2006, Lavinia a lansat albumul “Vida Mia”, iar in 2008 scoate “Dragoste in secret”. In iarna lui 2010, Lavinia incearca o revenire in topuri cu piesa “Ai Ai Ai”, pe care o lanseaza pe net sub pseudonimul Moralinda. Succesul a intarziat sa apara, asa ca Lavinia nu a promovat piesa. In noiembrie 2011, Lavinia a lansat singleul “Up & Down”.

In 2012, Lavinia Parva revine cu un look nou si o atitudine sexy. Lavinia Parva nu se teme de concurenta de pe piata muzicala romanesca si revine cu un nou proiect cu care spera sa le ajunga din urma pe Inna si Alexandra Stan. Lavinia si-a lansat noul videoclip “Honey Boy” la MTV Romania.

Pentru relansarea sa in muzica, Lavinia Parva vine cu un concept original “She’s Got Tomorrow”. Pentru prima oara in Romania, un artist are parte de promovarea unui videoclip prin intermediul a doua episoade de tip scurt metraj. Serialul va continua cu alte serii de episoade inaintea fiecarui videoclip ale urmatoarelor single-uri.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentruevenimente.ro va recomanda pe Lavinia pentru pentru concerte,  show-uri, cluburi, petreceri private, banchete, festivaluri, baluri boboci, spectacole si evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply