Keo

Keo s-a nascut pe 21 iunie 1985 pe plaiuri mioritice, dar a copilarit la Geneva, unde s-a mutat cu parintii lui in 1985. La 12 ani a inceput sa cante la pian, iar primele sale cantece le-a scris la 14 ani.

Provine dintr-o familie de artisti, canta de mic, la 14 ani deja compunea si inregistra primele sale piese iar la 16 ani avea deja primul proiect muzical. Dupa liceu, Keo decide sa isi continue studiile si pleaca la Los Angeles unde, desi studiaza Relatii Internationale nu uita de muzica. Participa la numeroase jam session-uri cu muzicieni rock in cluburi celebre, care si-au pus amprenta asupra evolutiei lui artistice. Cu idei “made in America”, Keo se intoarce in Elvetia unde pune bazele trupei pop-rock The Park.

In 2005 s-a intors in Romania, unde s-a lansat cu albumul de debut “Fara aripi”. La album a colaborat cu doi cunoscuti producatori francezi Yorgos Bernandros si Dove Attia. A cucerit publicul din Romania cu piesa “Azi vii, maine pleci”, piesa ce a devenit hit la scurt timp de la lansare. Piesa a fost pe primul loc in MTV top 20 in numai trei saptamani. In Romanian top 100 a stat timp de 7 luni, din care 3 a fost numarul unu.

In decembrie 2005 a luat discul de aur pentru albumul “Fara aripi”. Doi ani mai tarziu a scos al doilea album din cariera solo, “In ochii tai”, produs in Elvetia, Franta si Canada. De pe album a promovat trei piese care au ajuns in primele pozitii in topurile din Romania.

De cand a venit in Romania, Keo este o figura foarte vizibila in mass media. Succesul melodiilor sale, dar si relatia pe care o are cu Andreea Balan, participarea la Targul de Barbati si castigarea unor premii sunt fapte care l-au adus mai tot timpul in atentia publica.

Keo a cucerit publicul din Romania prin muzica sa, reusind sa ajunga pe primele locuri si castigand numeroase premii de-a lungul carierei sale. Se numara printre artistii care au reusit sa ramana in topuri de-a lungul timpului. Agentia de Evenimente Maria Cirneci si artistipentruevenimente.ro recomanda Keo pentru evenimentul dumneavoastra, fie ca este vorba de nunta, botez, aniversare, cina festiva, petrecere privata sau de companie, aniversare de oras etc.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *