Catalin Crisan

Catalin Crisan, cantaret de muzica usoara romaneasca, s-a nascut la data de 6 februarie 1968, in Bucuresti.

Catalin Crisan a inceput prin a studia pianul, la Scoala de muzica din Capitala. S-a indragostit iremediabil de muzica usoara, asa ca a urmat cursurile Scolii Populare de Arta, la clasa Mihaelei Runceanu.

Ulterior, a urmat cursurile Facultatii de teatru, din cadrul Universitatii “Titu Maiorescu”. Catalin Crisan a debutat ca interpret in anul 1987, la “Concursul de creatie si interpretare a muzicii usoare romanesti”, de la Mamaia. In acel an a obtinut premiul I la sectia interpretare, cu melodia “Vorbeste Marea”.

De-a lungul carierei sale, Catalin Crisan a lansat peste zece albume, printre care “Vorbeste marea”, “Daca pleci…”, “Plange un artist”, “Sarut-mana, doamna mea”, “Buzunare secrete”, “Revino”, “Am albit de dorul tau” si “Acestia suntem noi”.

Convins fiind ca cifra 13 este una norocoasa, Catalin a lucrat cu mare drag pentru acest nou album, mai ales ca a avut colaborari de exceptie: Mugurel Vrabete, Dan Iagnov, Viorel Gavrila si Andrei Kerestely. “Revino” contine 11 piese dintre care 8 sunt nou-noute si cu iz latino iar 3 sunt hituri actualizate: “Vorbeste marea”, “Mama” si “Daca pleci”.

Printre piesele care i-au adus consacrarea pe scena muzicala romaneasca se numara “Daca pleci”, “Vorbeste marea”, “Sarut-mana, doamna mea”, “Tiganca”, “Nu te juca”, “Mama”, “Am albit de dorul tau”, “N-avem timp”.

Catalin le-a facut o surpriza placuta fanilor sai prin look-ul nou, prin revenirea sa, supriza ce i-a placut inclusiv artistului. De mai bine de 18 ani canta, si vrea sa isi continue cariera. Pentru el scena, spectatorii, miracolul si microbul numit muzica reprezinta un incarcator, facandu-l de fiecare data mai puternic. Catalin Crisan este o personalitate complexa, un artist cu experienta si un om deosebit.

Catalin Crisan este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de muzica usoara de la noi, care a reusit sa isi faca o cariera de-a lungul timpului. Are o voce deosebita si a reusit sa isi faca numerosi fani. A impresionat prin talentul sau, prin personalitatea lui complexa, fiind foarte indragit. Toate acestea sunt motive intemeiate pentru ca artistul Catalin Crisan sa fie o recomandare a echipei Agentiei de Evenimente Maria Cirneci si a site-ului artistipentrununta.ro pentru nunta, botezul, aniversarea, cina festiva, petrecerea privata sau de companie, aniversarea de oras sau orice alt tip de eveniment intentionati sa organizati.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply