Anna Lesko

Anna Lesko s-a nascut la Chisinau pe 10 ianuarie 1979 si este un capricorn veritabil. Originile ei sunt ruso-ucrainiene, dar tatal este pe jumatate moldovean. Mai are doua surori, ea fiind “mijlocia” familiei. Cele mai fericite momente ale copilariei erau vacantele petrecute la bunici, cand a invatat o multime de lucruri, fie ajutand la treburile casei, fie chiar de la bunica ei. Anna se considera o buna gospodina, stie sa coasa si mai ales sa gateasca. Mancarea ei preferata este un fel traditional ucrainian, un desert cu o reteta foarte complicata, pe baza de mac si zahar.

A urmat scoala rusa la Chisinau. Intamplarea a adus-o la numai 17 ani in Romania, unde a si ramas. A intrat la Facultatea de Drept, fapt ce a ajutat-o sa se integreze mai bine si mai usor in viata de la Bucuresti. Acum are foarte multi prieteni in Romania, ii place foarte mult aici si nu se mai gandeste la plecare. Anna Lesko ar fi vrut sa devina avocat, dar a ales sa urmeze o cariera artistica, redescoperindu-si un hobby mai vechi: pictura. A luat lectii de pictura cu Sabin Balasa si Mircea Novac. Are tablouri expuse intr-o galerie de la Muzeul National.

Provenind dintr-o familie de oameni veseli si deschisi, pasiunea pentru muzica a venit ca ceva normal. In copilarie participa la toate spectacolele organizate la scoala, in principal puneri in scena dupa fragmente de operete.

In anul 2000, Anna Lesko a decis sa se concentreze asupra unei cariere muzicale, cantand timp de aproximativ un an in compania formatiei muzicale Directia 5. In 2002 a aparut si primul material discografic de studio al artistei “Flacari” ce contine si primul hit al solistei — “Ard in flacari” — care a ramas pana astazi unul dintre cele mai cunoscute cantece ale sale. La scurt timp Anna Lesko a lansat un al doilea album “Inseparabili”  care a devenit un succes comercial, solista fiind recompensata si cu un disc de aur pentru vanzarile inregistrate. Urmatoarele doua discuri lansate — “Pentru tine” si “Ispita” — au marcat o schimbare a stilului muzical abordat de interpreta si au reprezentat o consolidare a carierei lui Lesko, lucru materializat prin hituri precum “Nu mai am timp”, “Lasa-ma sa cred” sau “Anicyka Maya”. In anul 2010, artista si-a lansat cel de-al cincilea material discografic, intitulat “Jocul seductiei”, pentru care solista a lucrat cu o serie de compozitori diferiti, el fiind precedat de doua extrase pe single, “Balalaika” si “In My Bedroom”.

Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro va recomanda pe Anna Lesko pentru pentru concerte, petreceri private, banchete, festivaluri, zile ale oraselor, zile festive, baluri boboci, spectacole si evenimente.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply