Amadeus

Noutatea absoluta in Romania este faptul ca toate fetele Amadeus au instrumente electrice de ultima moda.

Pentru a le cunoaste mai bine: Andreea Runceanu este studenta la Academia de Muzica din Bucuresti, sectia vioara. A fost in turnee in Elvetia, Germania, Olanda si Suedia. In 1996 si 1997 a ocupat locul I la Olimpiada pe tara, sectia Teorie Muzicala.

Alexandra Chise a terminat la Liceul George Enescu, sectia vioara. A participat la numeroase concursuri si a ocupat locul II la concursul “Silvia Serbescu” din 1997 si 2000.

Cristina Filotti este eleva in clasa a XII-a la Liceul George Enescu. A obtinut locul I la Olimpiada pe tara – sectia harpa in 1998, in 1999 – premiul II la acelasi concurs si tot atunci a participat la Concursul International de la Tulcea unde a ocupat locul II.

In 2001 s-a nascut si formatia Amadeus, iar nasul a fost, cum altfel, Adrian Ordean, cel care mai compune pentru ele si in ziua de astazi. Din 2001 si pana in prezent, fetele au sustinut concerte in aproape toate orasele principale ale tarii.

Organizatorii s-au indragostit, efectiv, de muzica lor – o combinatie intre cea clasica si cea moderna – astfel incat ei le-au dat posibilitatea sa realizeze un album. La un an de la afirmarea lor in peisajul muzicii romanesti, simpaticele tinere ce alcatuiesc formatia Amadeus au scos primul album in stilul clasic-pop-dance din Romania, intitulat “Continental”. “Continental” face ocolul lumii cu zece piese inspirate din folclorul mai multor tari. Lansat de MediaPro Music, albumul contine zece piese instrumentale, interpretate de Andreea (vioara), Cristina (pian), Alexandra (vioara electrica) si Gratiela (contrabas electric). Melodiile (printre care “Latino”, “Country”, “Belfast”, “Pizza”, “4×4”, “Vis de iarna”) sunt semnate de compozitorul Adrian Ordean.

Amadeus au combinat sonoritati clasice cu ritmuri actuale, sau dimpotriva, au reinterpretat in maniera fina orchestrala hituri pop sau de club. Au descoperit ca poti canta Rossini si la o petrecere, nu numai la Atheneu, si ca nu este o crima daca oamenii aplauda in timp ce ele canta, iar unii chiar se ridica si danseaza. Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci recomanda Amadeus prin artistipentruevenimente.ro pentru nunta, botezul, aniversarea, cina festiva, petrecerea privata sau de companie, aniversarea de oras sau orice alt tip de eveniment intentionati sa organizati.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *