Pepe

Pepe pe numele adevarat Nicolae-Ionut s-a nascut in iulie 1979. A fost inconjurat de o familie iubitoare care este acum responsabila pentru numele sau de scena. De ce ? Pentru ca de la “bebe”, “bebita”, “pepe”, “pepita” nu a fost decat un pas pana la Pepe.

In copilarie, cea mai mare dorinta a lui Pepe a fost sa devina cunoscut si sa cante muzica latino. Povestea lui a inceput cu “Latin Expres”. Atunci ceilalti doi membri ai trupei, Alex si Mitica au inceput cu cautarea unui vocal pentru trupa si l-au gasit pe Pepe. Dupa ce s-a lansat cu “Latin Expres”, in aprilie 2001, el si-a inceput cariera solo, parasind trupa. Pepe a facut cinci ani de canto clasic si si-a facut debutul in ’96 la Ploiesti, la un festival de muzica usoara, unde a obtinut premiul trei. Cu Latin Expres a debutat la Mangalia. A urmat un videoclip si dupa aceea albumul “Pasiune”, pe care l-a lansat in decembrie 1999.

Ii plac Gipsy Kings, insa spune ca atunci cand merge in club asculta orice fel de muzica. Acasa si in masina in schimb asculta numai muzica spaniola. In ce priveste studiile a urmat cursul de canto-clasic sub indrumarea profesorului, criticului muzical si compozitorului doamna Camelia Dascalescu, unul dintre cei mai apreciati oameni ai muzicii romanesti. Pepe este compozitor, textier si interpret. A fost primul alaturi de Latin Express care a introdus muzica latina in Romania, fiind unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica latina din Romania. A introdus pentru prima data in Romania stilul Flamenco. In anul 2012 Pepe revine cu un nou single pe care-l lanseaza odata cu videoclipul acestuia.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro il recomanda pe artistul Pepe pentru: receptii, nunti, cocktailuri, petreceri private, onomastici, dineuri, lansari de produse, inaugurari, conferinte, targuri, etc.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply