Fuego

Paul Ciprian Surugiu, nume de scena Fuego s-a nascut pe data de  23 august 1976, in Turda. Este un cantaret de muzica usoara. Este absolvent al Facultatii de Teatru din cadrul Universitatii Ecologice, actor la Teatrul “Alexandru Davila” din Pitesti.

A fost moderatorul emisiunii “Familia Favorit” de pe Favorit TV.

Fuego a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Ecologice. Insa, in paralel cu aceste studii, in particular, Fuego a urmat cursuri de canto. Colaboreaza cu Marius Teicu – compozitor si profesor, Carmen Aldea Vlad – textier.

A luat trofeul de cristal la festivalul “Slagarul de aur” de la Minsk, premiul doi la Festivalul “Aurelian Andreescu”, premiul pentru cea mai buna voce a anului, acordat de Fundatia pentru Tineret “Fan-club Bucuresti” in anul 2000. Tot in 2000 a luat si premiul pentru “Cel mai bun album de colinde al anului”, “Spre rai”.

Albumul de debut a inregistrat si primul videoclip cu piesa de succes “Toata lumea danseaza” – hitul verii 2000. Realizarea materialului muzical a insemnat si inceputul colaborarii cu talentatul orchestrator Andrei Kerestely, ce s-a dovedit a fi de bun augur. Acesta a fost doar inceputul unei bogate cariere muzicale. Amintim doar cateva albume din discogafia lui Fuego: “Inima” (2003), “Mama si fiul” alaturi de Irina Loghin (2004), “De Craciun… nicaieri nu e ca acasa” (2005), “Pastele cu Fuego si Irina Loghin” (2007), “Cei mai frumosi ani ai vietii” (2008), “Cantati cu mine” (2009), “Ce faci asta seara, tu?” (2010), “Lacrimi” (2011).

Daca aveti in minte o petrecere in adevaratul sens al cuvantului Agentia de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro va recomanda Fuego  pentru petreceri, evenimente, spectacole de Craciun/Pasti, cumetrii, nunti, botezuri, aniversari sau mese festive.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply