Etnic

Trupa Etnic este in acest moment cea mai longeviva trupa etno de fete, cu o activitate artistica demna de invidiat: 5 albume lansate incepand cu 2002, 9 videoclipuri dintre care 4 featuring-uri, precum si numeroase premii. Unul dintre acestea este “Best etno” in cadrul MTV Music Awards, acordat pentru featuring-ul cu cei 3 baieti din trupa Haiducii, la piesa “Zorilor”, premiu ce vine ca o recunoastere a valorii celor doua trupe.

Ferventa sustinatoare a campaniei anti-playback, trupa Etnic s-a remarcat prin seriozitatea si respectul aratat fanilor, cantand doar live, astfel ca urmatoarea etapa spre care se indreapta in acest moment trupa Etnic, va perfectiona calitatea show-urilor, concretizandu-se printr-un band de instrumentisti care va insoti trupa in concerte si emisiuni tv.

Etnic si-a desfasurat activitatea sub egida casei de management RBA. Inca de la infiintare a fost stabilit ca proiectul Etnic sa se dezvolte in trei etape. Prima etapa a constat in promovarea cantaretelor grupului, si s-a finalizat in anul 2004. In anul 2008 Betty, una din solistele grupului paraseste formatia Etnic. In cea de a doua etapa au fost cooptate cele doua dansatoare, Loredana si Maria. Cea de a treia etapa a constat in imbogatirea componentei trupei cu instrumentisti: bass, chitara armonie, chitara solo, tobe, clapa si vioara.

Piesele trupei Etnic apartin stilului etno cu influente de rock, dance, house, drum & base etc. Prin piesele compuse de Etnic se regasesc: “Blestem”, “Zorilor”, “Venin”, “De dragoste”, “Ielele”, “Deochi”, “Sus paharu’ sus”, “Dragostele cele mari”, “S-am sa cant”, “Of viata mea”, “Norocul si busuiocul”, “Hora la romani”.

Pe langa muzica de inspiratie etnica, muzica usoara veche, valsuri, tango-uri, cover-uri, folclor romanesc si international – genuri pe care le canta tot timpul, exista 2 mari sarbatori din an cu ocazia carora canta piese specifice: de Craciun-colinde si de Paste – pricesne.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci si artistipentruevenimente.ro considera ca Trupa Etnic merita recomandata pentru orice tip de eveniment intentionati sa organizati nunti, botezuri, petrecerei aniversare, petreceri de companie, aniversari de oras, spectacole, concerte etc.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

You may also like...

Leave a Reply