Cvartetul Arpeggione

Cvartetul Arpeggione este cel mai renumit cvartet de muzica pentru evenimente, muzica de divertisment, muzica clasica, muzica de ambianta, muzica nunta si cafe-concert. In cei 9 ani de activitate Cvartetul Arpeggione a sustinut peste 1000 de recitaluri la diferite evenimente mondene: receptii, nunti, cocktailuri, petreceri private, onomastici, dineuri, lansari de produse, inaugurari, conferinte, târguri, expozitii, decernari de premii, simpozioane etc.

Infiintat in anul 2001, Cvartetul Arpeggione este format din patru tinere absolvente ale Universitatii de Muzica, Cvartetul Arpeggione si doreste sa ofere o noua infatisare moderna, conceptului clasic de cvartet de coarde.

Cvartetul Arpeggione se distinge prin abordarea unui repertoriu foarte vast si divers, de la muzica clasica, muzica ambientala, de divertisment, valsuri, tangouri, muzica de film, Ever-Greens, Pop-Rock, folclor stilizat românesc si international, la muzica jazz sau cafe-concert.

Repertoriul lor muzical, continand un numar impresionant de piese (peste 800), este cel mai cuprinzator si bine organizat de pe piata de profil si contine multe aranjamente unice pentru cvartet de coarde, ce nu pot fi regasite în alta parte. Cvartetul Arpeggione va ofera o muzica de calitate pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra. De-a lungul celor 10 ani de activitate, Cvartetul Arpeggione a avut placerea sa fie alaturi de mai multe personalitati din lumea mondena in cele mai importante momente ale vietii lor.

Anul 2003 a fost pentru Cvartetul Arpeggione un an plin de succese, obtinand Premiul I si Premiul Special pentru cea mai buna interpretare a unei piese romanesti la Concursul National Beethoven desfasurat in Bucuresti. In anul 2005 Cvartetul Arpeggione participa in cadrul formatiei Acoustic Park la filmarile videoclipurilor “Pariu cu inima” si “Suflet vagabond”, la numeroase aparitii TV la principalele posturi de televiziune, precum si la numeroase turnee in toate marile orase ale tarii. Anul 2006 aduce o noua colaborare, de aceasta data cu formatia “Morandi” pe albumul “Mind Fields”.

In anul 2007 Cvartetul Arpeggione a sustinut peste 200 de recitaluri la diverse evenimente precum: receptii, lansari de produse, simpozioane, cocktailuri, nunti,botezuri, aniversari etc. De asemenea a fost lansat primul album al cvartetului, albumul “Colinde vol. 1”.

In anul 2008 are loc lansarea celui de al doilea album intitulat “Traditie si eleganta” , album ce reuneste piese traditionale celebre atat din repertoriul romanesc cat si international.

Echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci prin intermediul artistipentrununta.ro va recomanda Cvartetul Arpeggione pentru: receptii, nunti, cocktailuri, petreceri private, onomastici, dineuri, lansari de produse, inaugurari, conferinte, targuri, expozitii, decernari de premii, simpozioane etc.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *