Analia Selis

Analia Selis s-a nascut pe 27 aprilie 1977 in Tucuman, Argentina si este o cantareata faimoasa.

Absolventa a Facultatii de Arte Muzicale din San Miguel, Argentina, Analia are un trecut muzical impresionant atat in ceea ce priveste performantele obtinute (diploma in educatia muzicala si diploma pentru perfomante vocale), cat si in ceea ce priveste reusitele artistice.

Tanara interpreta, posesoare a unei voci plin de sensibilitate, doreste sa convinga publicul ca muzica este cel mai frumos mod de a exprima sentimentele pure si curate pe care le simtim fata de cei dragi. Analia Selis, solista care a reprezentat Argentina la festivalul “Cerbul de Aur 2004”, unde a obtinut locul trei, a hotarat sa-si continue cariera muzicala in Romania.

Cantecele Analiei sunt fie creatii proprii, fie adaptari traditionale in ritmuri de rumba si bolero. In compunerea ritmului muzical si a versurilor, Analia se inspira din sentimentele sale fata de tara, familie, prieteni, iubire. Materialul muzical contine melodii lente (balade), dar si piese ritmate. Artista argetinianca colaboreaza cu Razvan Grigorescu la chitara, Ati la percutie, dar foloseste si contrabasul in unele pasaje.

In 2008 a aparut un nou album al artistei intitulat “Suenos” lansat de Cat Music , dar si un nou singleĀ “A la ronda ronda”.

Analia Selis a cucerit publicul cu talentul sau, fiind una dintre cele mai iubite si indragite cantarete, care a reusit sa se faca remarcata in Romania prin talentul ei. Analia a reusit sa se faca cunoscuta in show-bizz-ul romanesc intr-un timp relative scurt, reusind sa cucereasca prin vocea ei, avand un stil muzical un pic diferit de cel din tara, dar care a prins destul de repede.

Desi este constienta ca vine cu un stil nou pentru Romania, Analia este increzatoare in succesul sau, deoarece mizeaza pe originalitate. Ascultand muzica Analiei se obtine o stare de caldura sufleteasca siĀ speranta.

Astfel, echipa Agentiei de Evenimente Maria Cirneci si artistipentruevenimente.ro recomanda Analia Selis pentru orice tip de eveniment intentionati sa organizati nunti, botezuri, petrecerei aniversare, petreceri de companie, aniversari de oras, spectacole, concerte etc.

Contacteaza-ne:

Galerie Foto:

Galerie Video:

 

You may also like...

Leave a Reply